• Grootste online aanbod
  • Gratis verzending
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De Nr. 1 anticonceptie-apotheek
  • Google reviews 4.9 / 5

Kies de methode die bij jou past

Onze service maakt het voor iedereen makkelijker om anticonceptie snel, discreet en betaalbaar thuis te ontvangen. Selecteer je vertrouwde merk en upload een foto van je huidige doosje of nieuwe recept. Of kies zelf een gelijkwaardig alternatief. Wij bieden anticonceptie al aan vanaf 9,95 inclusief gratis verzending.

De pil

Is de meest gebruikte anticonceptiemethode in Nederland. In de pil zitten hormonen die voorkomen dat je zwanger wordt. Daarbij zijn er verschillende soorten van diverse fabrikanten beschikbaar.

Pleister

Is een uitkomst voor vrouwen die niet dagelijks aan anticonceptie willen denken, maar wel controle willen over hun menstruatie. De pleisters zijn dun en flexibel en ongeveer 4,5 bij 4,5 cm.

Spiraaltje

Biedt 5 tot 10 jaar beschermd tegen zwangerschap, afhankelijk van het type spiraaltje die je kiest. Je laat een spiraaltje vervolgens inbrengen en verwijderen door een getrainde arts.

Ring

Is een zachte, flexibele, kunststof ring van ongeveer 5 centimeter doorsnee die je zelf in jouw vagina inbrengt. Door het ontwerp voel je de vaginale ring niet en valt hij er niet zomaar uit.

Staafje

Biedt 3 jaar bescherming tegen zwangerschap. Je hoeft dus een lange tijd niet aan anticonceptie te denken. Het anticonceptiestaafje zit onzichtbaar in je bovenarm en heeft geen stopweek.

Prikpil

Eén injectie is voldoende om je 3 maanden tegen zwangerschap te beschermen maar dient wel elke keer door een arts ingediend te worden. Daarbij is het ook niet mogelijk je menstruatie te reguleren.

Verlies nooit meer controle met onze gratis herhaalservice

Wij geloven dat anticonceptie simpel, makkelijk en betaalbaar moet zijn. Onze herhaalservice is daar een mooi voorbeeld van. Na je eerste bestelling regelen wij voortaan dat je op tijd een nieuwe voorraad anticonceptie op je deurmat krijgt. Hierdoor houd jij tijd over voor belangrijkere dingen en blijf je altijd beschermd.

Deze 6.786 vrouwen gingen je voor

A friend of mine found this website for me and I ordered 12 months of Zoely immediately. Two days later, the package was on my postbox and I am super happy and relieved that I got to know mijnpil.nu. Thanks a lot!

Michela Pedrotti

Fantastisch!! Zoveel gezeik gehad met mijn huidige apotheek over mijn pil dat ie nergens meer te verkrijgen is. Gelukkig deze website gevonden en meteen voor een heel jaar besteld. Na 1 dag al binnen! Super service

Shirley Giele

Fijne service! Je kan hier gewoon je pil bestellen voor een jaar lang. Iets wat ik persoonlijk heel fijn vind, om zo niet om de drie maanden na de apotheek te hoeven gaan.

Priscilla Drevensek